Sitemenu

zondag 19 februari 2017
content-main-left

De 83e Paasveetentoonstelling Rhenen

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 25 maart 2017
Locatie: 
Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen
Land: 
Nederland
83e Paasveetentoonstelling Rhenen De 83e paasveetentoonstelling in Rhenen waar vleesvee gekeurd wordt, wordt gehouden op zaterdag 25 maart 2017. Op deze keuring worden zowel slachtrijpe dieren, als(jonge)dieren voor de fokkerij gekeurd. Aanvoer van het vee is vanaf 7.00 uur. De hal is voor het publiek geopend vanaf 9.00 uur. De tentoonstelling duurt tot ongeveer 14.00 uur. Voor meer info over de tentoonstelling of over het inschrijven van de dieren zie ons website www.paasveerhenen.nl ook kunt u een email sturen naar: info@paasveerhenen.nl

Contactgegevens

Contactformulier: 
info@paasveerhenen.nl
content-main-right
right