Sitemenu

woensdag 24 mei 2017
content-main-left

Veluwse vleesvee keuring ( voorheen keuring Stroe)

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 12 augustus 2017
Locatie: 
Garderen voorheen Stroe
Land: 
Nederland
De vleesvee keuring in Garderen. Altijd op de tweede zaterdag van augustus in Garderen. De rassen die gekeurd worden zijn Belgisch Wit-Blauw en Verbeterd Roodbont. Het is geen Stamboek keuring dus iedereen kan meedoen aan de gezelligste keuring van Nederland. Ook is het weer een dag voor de hele familie met een oogstfeest en een markt en voor de kinderen is er van alles te doen. Na 6 jaar het in Stroe georganiseerd te hebben verhuizen we naar Garderen daar we ook de keuring tegelijk houden met een oogst feest. Deze locatie en ook het evenement zal in de komende jaren uitbreiden iets wat er in Stroe ontbrak. Het is aan de N302 de weg tussen Kootwijk en Harderwijk. Vanaf de A1 afrit kootwijk/Harderwijk richting Harderwijk eerste rotonde rechtdoor daarna na ongeveer 2 km links.

Contactgegevens

right