Sitemenu

woensdag 24 mei 2017
content-main-left

Veluwse vleesvee keuring ( voorheen keuring Stroe)

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 12 augustus 2017
Locatie: 
Garderen/Uddel voorheen Stroe
Land: 
Nederland
De vleesvee keuring in Garderen/Uddel. Altijd op de tweede zaterdag van augustus in Garderen. De rassen die gekeurd worden zijn Belgisch Wit-Blauw en Verbeterd Roodbont. Het is geen Stamboek keuring dus iedereen kan meedoen aan de gezelligste keuring van Nederland. Naast de keuring is er een markt oogstfeest en voor de kinderen ook veel bezigheid kortom een familiedag voor het hele gezin. Na 6 jaar het in Stroe georganiseerd te hebben verhuizen we naar Garderen daar we ook de keuring tegelijk houden met een oogst feest. Deze locatie en ook het evenement zal in de komende jaren uitbreiden iets wat er in Stroe ontbrak. Route vanaf de A1 Kootwijk/Harderwijk richting Harderwijk de eerste rotonde rechtdoor en dan na ongeveer 2 km links. Datum 12 Augustus 2017 Adres Buurtweg 8 Uddel Entree GRATIS Aanvang 9.00 uur
right