Sitemenu

woensdag 29 maart 2017
content-main-left

Veluwse vleesveekeuring

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 12 augustus 2017
Locatie: 
Garderen

De vleesvee keuring in Garderen/Uddel. Altijd op de tweede zaterdag van augustus in Garderen. De rassen die gekeurd worden zijn Belgisch Wit-Blauw en Verbeterd Roodbont. Het is geen Stamboek keuring dus iedereen kan meedoen aan de gezelligste keuring van Nederland. Naast de keuring is er een markt oogstfeest en voor de kinderen ook veel bezigheid kortom een familiedag voor het hele gezin. Na 6 jaar het in Stroe georganiseerd te hebben verhuizen we naar Garderen daar we ook de keuring tegelijk houden met een oogst feest. Deze locatie en ook het evenement zal in de komende jaren uitbreiden iets wat er in Stroe ontbrak. Route vanaf de A1 Kootwijk/Harderwijk richting Harderwijk de eerste rotonde rechtdoor en dan na ongeveer 2 km links.

Adres Buurtweg 8 Uddel/Garderen

Entree GRATIS

Aanvang 9.00 uur

right