Sitemenu

donderdag 13 december 2018
content-main-left

LTO-ledenbijeenkomst vleesveehouderij

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 20 januari 2018
Locatie: 
Herwijnen
Land: 
Nederland

De vakgroep Vleesveehouderij van LTO Nederland organiseert in januari drie ledenbijeenkomsten. Onder meer de fosfaatrechten, de aanpak van ibr en bvd en het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid komen aan de orde. De bijeenkomsten vinden plaats bij sectorleden, zodat er ook ruimte is om de bedrijven te bekijken.

Bezoek aan firma Katervee

Katerdam 2
4171 BE Herwijnen

De bijeenkomsten starten elke keer om 11.00 uur op de genoemde locatie. Eerst vindt het bedrijfsbezoek plaats. Daarna is er gelegenheid voor discussie over relevante onderwerpen voor de sector. Bij de bijeenkomsten op 20 januari vindt het tweede deel mogelijk plaats in een restaurant/zalencentrum. Om uiterlijk 15.00 uur wordt afgerond. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomsten.

content-main-right
right