Sitemenu

maandag 15 juli 2019
content-main-left

LTO-ledenbijeenkomst vleesveehouderij

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 27 januari 2018
Locatie: 
Eelde
Land: 
Neder

De vakgroep Vleesveehouderij van LTO Nederland organiseert in januari drie ledenbijeenkomsten. Onder meer de fosfaatrechten, de aanpak van ibr en bvd en het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid komen aan de orde. De bijeenkomsten vinden plaats bij sectorleden, zodat er ook ruimte is om de bedrijven te bekijken.

bezoek bedrijf ’t Hoogeveld

Helmerdijk 71
9761 VN Eelde

De bijeenkomsten starten elke keer om 11.00 uur op de genoemde locatie. Eerst vindt het bedrijfsbezoek plaats. Daarna is er gelegenheid voor discussie over relevante onderwerpen voor de sector. Bij de bijeenkomsten op 27 januari 2018 vindt het tweede deel mogelijk plaats in een restaurant/zalencentrum. Om uiterlijk 15.00 uur wordt afgerond. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomsten.

right