Sitemenu

zondag 20 oktober 2019
content-main-left

Open Nationale Vleesvee keuring BWB en VRB

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 10 augustus 2019
Locatie: 
Meerveld/Uddel
Land: 
Nederland
De Open Nationale keuring in Garderen/Uddel tijdens de Boerenlanddag Meerveld. Altijd op de tweede zaterdag van augustus in Garderen. De rassen die gekeurd worden zijn Belgisch Wit-Blauw en Verbeterd Roodbont. Het is geen Stamboek keuring dus iedereen kan meedoen aan de gezelligste keuring van Nederland. Dit jaar zal er voor de tweede maal om de Open Nationale Titels worden gestreden. Naast de keuring is er een grote markt en oogstfeest met veel demonstraties en voor de kinderen ook veel bezigheid(springkussen,smincken) kortom een familiedag voor het hele gezin. Dit is een Route vanaf de A1 Kootwijk/Harderwijk richting Harderwijk de eerste rotonde rechtdoor en dan na ongeveer 2 km links. Datum 10 Augustus 2019 Adres Buurtweg 8 Uddel Entree GRATIS Aanvang 10.30 uur VOOR INSCHRIJFFORMULIEREN MAIL ONS.

Contactgegevens

Bijlage: 
right