Sitemenu

zaterdag 18 januari 2020
content-main-left

Paasvee Tentoonstelling Rhenen

Over het evenement

Datum: 
zaterdag 21 maart 2020
Locatie: 
Manege Blauwendraad, Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen
Land: 
Nederland
"De 86e Paasveetentoonstelling in Rhenen"(Vleesveekeuring) Welkom op "De 86e Paasveetentoonstelling in Rhenen" waar vleesvee gekeurd wordt op zaterdag 21 maart 2020! Op deze keuring worden zowel slachtrijpe dieren, als (jonge) dieren voor de fokkerij gekeurd. Aanvoer van het vee is vanaf 7.00 uur. De hal is voor het publiek geopend vanaf 9.00 uur. de tentoonstelling duurt tot ongeveer 14.00 uur. Wilt u dieren inzenden zie voor meer info onze website www.paasveerhenen.nl of bel naar Wim van Dijk, telefoon 06-15080365. (de keuring is leptovrij en ibr+bvd veilig) Speciaal voor de jeugd: De Paasvee Rhenen heeft ook een activiteit voor de jeugd (4-12 jaar). Dit is het in de keuringsring brengen van babykalfjes. Vooraf opgeven is erg handig! U kunt ook mailen naar info@paasveerhenen.nl

Contactgegevens

Contactformulier: 
info@paasveerhenen.nl
content-main-right
right