Sitemenu

donderdag 23 november 2017
content-main-left

Nieuwsberichten over Keuring

07-04-2017
RVO zal medewerking verlenen aan een soepele behandeling van aan keuringen deelnemende niet-melkleverende bedrijven in het kader van de GVE-regeling in het fosfaatreductieplan.
01-10-2015
Europa’s grootste beurs voor vleesvee - van 7 tot 9 oktober - zal het deze editie moeten stellen zonder rundvee. De uitbraak van blauwtong verbiedt aanvoer van rundvee naar de beurs. 
07-09-2015
Het was een prachtig debuut voor Richard Masselink tijdens de regionale fokveedag Belgisch witblauw in Geffen.
03-03-2015
Het bekkenoppervlakte maakte het grootste verschil. Dat was de uitkomst na afloop van de elitekeuring in het blonde d’Aquitaine ras op de SIA te Parijs. 
03-03-2015
Op de nationale charolais keuring te Parijs, kregen de SIA-kampioenen 2014 de ‘rappel de championnat’ toegekend. De nationale titels werden vervolgens toegewezen aan de secondanten uit hun respectievelijke rubrieken. 
02-03-2015
Op de SIA elitekeuring in het limousin ras ras kwam maatschap Camus uit Arnac La Poste als sterkste fokbedrijf naar voren. 
02-03-2015
 · 2 reacties
In het klassement van de zwaargewichten op het Franse landbouwsalon SIA te Parijs, haalde het Rouge des Prés ras letterlijk en figuurlijk zwaar uit.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

NVM (25/10) De Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM) verdient een breder publiek. De fraaie kampioenen en de ontspannen sfeer vormen een uitgelezen kans om de sector bij de burger en consument in een goed daglicht te zetten. De organisatie van de NVM zou er bij een volgende editie goed aan doen de consument naar het evenement te halen of met het evenement de consument op te zoeken.
Goed idee, NVM is een mooi uithangbord
Liever niet, de burger is toch kritisch
Twijfel nog
right