Sitemenu

zondag 20 oktober 2019
content-main-left

Nieuwsberichten over Politiek

17-10-2019
Europees Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker laat via Twitter weten dat de onderhandelingsteams van de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk een 'fair en evenwichtig' akkoord hebben bereikt.
11-10-2019
Belangenorganisatie LTO Nederland dreigt met het opschorten van alle overleggen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) wanneer de voorstellen van LTO over landbouwbrede plannen niet serieus genomen worden.
09-10-2019
De Nederlandse excretieforfaits voor vleesvee, melkveehouders met hoogproductieve koeien, zelfzuivelaars en biologische veebedrijven worden vooralsnog niet gewijzigd. Dat schrijft de minister van landbouw in een brief aan de Tweede Kamer.
09-10-2019
Om de omslag naar kringlooplandbouw te stimuleren moet er voor de hele economie een systeem van heffingen komen op stoffen die een nadelig effect hebben op milieu en klimaat. De opbrengsten zouden ten goede moeten komen aan bedrijven die goed scoren op criteria voor kringlooplandbouw.
09-10-2019
De Poolse kandidaat-Eurocommissaris voor landbouw – Janusz Wojciechowski – krijgt dan toch groen licht van het Europees Parlement.
02-10-2019
Christendemocrate Hilde Crevits wordt de nieuwe minister van Landbouw in de nieuwe Vlaamse legislatuurregering. 
30-09-2019
Meer dan een dozijn veehouderijorganisaties gegroepeerd in de European Livestock Voice, hebben de krachten gebundeld om gezamenlijk actie te ondernemen om de ‘andere kant’ van het verhaal te tonen. Dat meldt VILT. 
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

right