Sitemenu

dinsdag 24 april 2018
content-main-left

Nieuws

Het Agrofront heeft na een uitgebreid ketenoverleg een pakket maatregelen voorgelegd aan federaal minister van landbouw Ducarme.

In dat pakket staan onder andere initiatieven om het vertrouwen van de consument en de producent in de slachthuizen te herstellen. Ook ondersteuning van promotie en export blijft noodzakelijk.

Tot slot staan er ook een aantal economische maatregelen vermeld, onder andere om de liquiditeit van de veehouders te verbeteren.
Een overzicht van de voorstellen leest u in de memo van het Agrofront.

 

 

Onder andere met gerichte promotie, ook richting horeca, wil de landbouworganisatie het consumentenvertrouwen herstellen
Onder andere met gerichte promotie, ook richting horeca, wil de landbouworganisatie het consumentenvertrouwen herstellen

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

De opslag van CO2 in graslandbodems wint aan belang in Nederland en Vlaanderen. LTO lobbyt voor een subsidieregeling voor het vastleggen van CO2 in de bodem. Boerenbond bestudeert het idee van een beheersovereenkomst klimaat waarin CO2-opslag een onderdeel zal zijn? Zou u aan de slag gaan met CO2-opslag in de beschikbare bodems van uw bedrijf?
Ja
Ja, maar alleen als het vergoed wordt
Neen
right