Sitemenu

donderdag 13 december 2018
content-main-left

Nieuws

Om buitenlandse handelscontacten makkelijker in contact te brengen met een geschikte leverancier van Belgische producten heeft VLAM het exportplatform volledig vernieuwd.

Het exportplatform www.freshfrombelgium.com omvat 14 aparte productsites, waaronder ook een over Belgisch vlees: www.Belgianmeat.com. Er is ook een productsite voor de export van fokvee: www.belgianlivestock.com.
Op deze manier krijgt een inkoper of een journalist uit een bepaalde sector meteen die info die hij nodig heeft of die hem interesseert. Passie, het vakmanschap en de kwaliteit van de producten lopen als een rode draad door alle sites.

In meerdere talen beschikbaar

Wie aan export doet, moet meertalig denken. Daarom werden alle sites standaard in vier talen voorzien: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Belgianmeat.com bestaat ook in het Pools, Italiaans, Koreaans en Japans. Er volgt nog een Chinese versie.

 

Ook de site van Belgianmeat.com is vernieuwd
Ook de site van Belgianmeat.com is vernieuwd

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Op elke vleesveebedrijf worden nagenoeg dagelijks fokkerijkeuzes gemaakt? Maar waardoor laat u zich leiden in de fokkerijkeuzes voor uw veestapel?
keuringsuitslagen
fokwaarden
eigen inzichten/ervaringen
advies/ervaringen van anderen
right