Sitemenu

woensdag 21 november 2018
content-main-left

Nieuws

De Federatie Vleesveestamboeken Nederland organiseert een onderzoek onder de leden van de verschillende stamboeken. In dit onderzoek peilt de federatie de wensen van de stamboekleden over een mogelijke nieuwe locatie voor de komende Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM).

In 2017 werd de laatste NVM nog georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Door de lagere publieke belangstelling en het gemis aan interactie tussen producent en consument overweegt de organisator, de Federatie Vleesveestamboeken, de NVM op een nieuwe locatie te organiseren.

Sterkere link met consument

‘Onze vleesveehouders produceren voor de Nederlandse markt, de binding tussen hen en de consumenten is dus bijzonder belangrijk’, geeft Jos Bolk, voorzitter van de federatie, aan. ‘Zoals dat op sommige beurzen in het buitenland wel het geval is, missen we met onze NVM toch een link met die consument.’

Vanuit de Federatie zijn een aantal mogelijke locaties uitgekozen. ‘Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of de stamboekleden een dergelijke nieuwe opzet en een nieuwe locatie wel zien zitten’, stelt Bolk. ‘Hun mening is belangrijk voor de uiteindelijke beslissing die we in de loop van december willen nemen met de federatie.’

De enquête is terug te vinden via deze link.

 

Mogelijk wordt de komende NVM op een nieuwe locatie georganiseerd
Mogelijk wordt de komende NVM op een nieuwe locatie georganiseerd

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Op elke vleesveebedrijf worden nagenoeg dagelijks fokkerijkeuzes gemaakt? Maar waardoor laat u zich leiden in de fokkerijkeuzes voor uw veestapel?
keuringsuitslagen
fokwaarden
eigen inzichten/ervaringen
advies/ervaringen van anderen
right