Sitemenu

vrijdag 21 februari 2020
content-main-left

Nieuws

De regionale keuring Belgisch witblauw in Beveren bracht een variatie van kampioenen, zowel qua eigenaren als in het vaderbeeld van de kampioenen.

Bij de jongere vaarzen, deze van 1 tot 2 jaar, was de winst voor Magnifiek van ’t Klein Laar van Wilfried Goeman uit Vrasene. Deze Flirterdochter haalde het van Nafi Thiam van Klaveren Aas, in eigendom van Klaveren Aas-Van Osselaer Lv uit melsele. Deze Jet-Setdochter werd aangeduid als reservekampioene.
In de leeftijdsgroep oudere vaarzen, van 2 tot 3 jaar, was er winst voor Gaiusnakomeling Maya Van Daisel, eigen aan Peter Van Moer uit Beveren. Het reservekampioenschap was voor stalgenote Lien Hof ter Dam (v. Panache).

Tweemaal Klaveren Aas

Bij de koeien en de stieren was er wel winst voor de stal van Klaveren Aas-Van Osselaer Lv. Hun Grommitdochter Karlien van Klaveren Aas werd als kampioene bij de koeien aangeduid. Jura van de Bremberg (v. Imperial) van Francois Van De Vijver uit Verrebroek werd reservekampioene. 
Bij de stieren was er winst voor Nidal van Klaveren Aas(v. Vidal). Zijn secondant werd Ministre van ’t Watertorenhof (v. Luxurieux)

 

 

Eén van de twee kampioenen van Klaveren Aas-Van Osselaer Lv: Karlien van Klaveren Aas
Eén van de twee kampioenen van Klaveren Aas-Van Osselaer Lv: Karlien van Klaveren Aas
right