Sitemenu

maandag 19 februari 2018
content-main-left

Nieuws

Dinsdag werden in de KBC-Boerentoren te Antwerpen de tien kandidates voorgesteld die meedingen voor de titel ‘Schoonste Boerin van Vlaanderen 2011-2012’. Onder de tien finalisten houden vier boerinnen vleesvee.

De vier vleesveehoudsters die meedingen voor de titel Schoonste Boerin, zijn:
- Lulu Andries (19) uit Bassevelde (varkens en rundvee)
- Brenda Pelssers (35) uit Rekem (veehandel en mestvee)
- Celine Vanspeybroeck (19) uit Oostrozebeke (gemengd bedrijf en hoeveslagerij)
- Angelique van Laere (31) uit Melsele (akkerbouw, vleesvee en hoevetoerisme)

Publieksprijs

De Schoonste Boerin zal verkozen worden tijdens Agriflanders, de landbouwbeurs die van 13 tot en met 16 januari plaatsvindt op de site van Flanders Expo te Gent. Zij wordt twee jaar lang de ambassadrice van de Vlaamse land- en tuinbouw en meer specifiek van de meer dan 25.000 Vlaamse boerinnen en tuiniersters in Vlaanderen.

Eén van de tien finalisten zal ook uitgeroepen worden tot de winnares van de publieksprijs. Deze prijs wordt overhandigd aan die persoon die de meeste stemmen wist te verzamelen via de online-voting-module op www.schoonsteboerin.be.

De online-voting-module wordt gelanceerd op 20 december 2010.

De finalisten ‘Schoonste Boerin van Vlaanderen 2011-2012’ met de laureate 2009-2010
De finalisten ‘Schoonste Boerin van Vlaanderen 2011-2012’ met de laureate 2009-2010

vleesveehoudster

ook de kandidate uit Leisele ,Feys Beatrice is vleesveehoudster

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Tijdens het vleesveecongres in Oudenaarde en Lummen werd meermaals gesteld dat het Belgisch rundvlees meer een eigen verhaal moet hebben. Daarbij kunnen de vleesveehouders ook zelf ambassadeur zijn voor hun product. De invulling hiervan kan op diverse manieren, zo werd aangetoond tijdens het vleesveecongres. Maar hoe zou u het invullen?
De afzet zelf in handen nemen richting slagers en winkels
Opzetten van een eigen hoeveslagerij
Deelname aan een producentenorganisatie
De deuren van mijn bedrijf regelmatig openzetten voor bezoek
Promotie is een taak voor de VLAM
right