Sitemenu

zaterdag 20 april 2019
content-main-left

Nieuws

Vlees bestellen per post nu ook in België

07-01-2010  · 2 reacties

Ook Belgen kunnen vanaf nu hun vlees per post laten bezorgen. Online vlees bestellen kan op de website Vleesbezorgen.be, de Belgische exponent van Vleesbezorgen.nl. Het vlees wordt de volgende dag thuisbezorgd in speciale koelverpakkingen. Bij bestellingen van meer dan 100 euro betaalt de klant geen bezorgkosten.

 

In het assortiment zit rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, kalfsvlees en gevogelte. De webshop verkoopt ook een selectie van ‘natuurlijke en diervriendelijk geproduceerde steaks’ van diverse runderrassen, zoals aberdeen angus, herefordvlees uit Uruguay en rundvlees van blonde d’Aquitaine.

 

 

De Nederlandse online slager Matthijs van der Pijl die vorig jaar startte met het initaief vlees per post te versturen, gaat de grens over naar België.

Het vlees per post wordt thuisbezorgd in speciale koelverpakkingen
Het vlees per post wordt thuisbezorgd in speciale koelverpakkingen

vlees verzenden met de post

Ik heb 20jaar in de vlees industrie gewerkt in california usa ,in the usa kunt u vlees kopen op ebay the company is omaha steaks , zij verzenden het vlees met de post over gans America , het vlees is portion control en komt in isomo dozen gekoelt met dry ice .als ge meer wilt weten over the meat Business zend mij een email aan :rolinda45@gmail.com

vlees bestellen

hoe werkt dat dan precies bij jullie aub dank u

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

Een aantal jonge vleesveehouders willen via een pas opgerichte producentenorganisatie (POVV) informatie onderling gaan uitwisselen. Hoe kijkt u hier tegen aan?
Ik ga zeker lid worden en mee informatie uitwisselen
Ik ga lid worden maar kijk dan toch even de kat uit de boom
Neen, dit heeft geen enkele zin
right