Sitemenu

donderdag 20 september 2018
content-main-left

Nieuws

Na een carrière van meer dan twintig jaar aan het hoofd van de Vlaamse landbouwadministratie is Jules Van Liefferinge, secretaris-generaal van het Departement Landbouw en Visserij, op 1 juli 2018 met pensioen gegaan. 

Vanaf 1999 was Van Liefferinge secretaris-generaal van de Vlaamse landbouwadministratie, eerst bij de toenmalige Administratie Land- en Tuinbouw (ALT), sinds 2006 van het Departement Landbouw en Visserij.

Beleidsverantwoordelijk op diverse kabinetten

Eerder was Van Liefferinge werkzaam op kabinetten van verschillende ministers, onder andere van Gaston Geens, waar hij verantwoordelijk was voor economisch beleid en later begroting.

Verder in zijn carrière was hij ook nog kabinetschef Economie, Landbouw en Media van toenmalig Vlaams minister Erik Van Rompuy.
Wie Jules Van Liefferinge opvolgt, is nog niet bekend.

 

Vanaf 1 juli is Jules Van Liefferinge met pensioen
Vanaf 1 juli is Jules Van Liefferinge met pensioen

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

De voorbije maanden sloten een aantal slachthuizen in Vlaanderen de deuren, al dan niet definitief. Het aanbod van slachthuizen in Belgie wordt daardoor kleiner. Een project, gecoordineerd door BioForum Vlaanderen, onderzoekt momenteel de haalbaarheid van een mobiel slachthuis waarbij dieren op het bedrijf worden geslacht. In eerste fase is het project vooral gericht op pluimvee, maar ook voor runderen zijn er reeds diverse initiatieven werkzaam elders in Europa. Zou u mobiel slachten op het bedrijf overwegen?
Ja
Neen
right