Sitemenu

zaterdag 16 december 2017
content-main-left

Nieuws

In samenwerking met Boerderij Camping Van Het Zandeind in Riel, zal Ronald Rongen van Low Stress Stockmanship Europe een op de praktijk gerichte inleiding verzorgen over rundersignalen en hoe u deze kunt begrijpen en duiden.

Ronald Rongen toont hoe een veehouder op dezelfde golflengte met zijn dieren kan communiceren. Hij is gespecialiseerd in het herkennen van diersignalen bij kuddedieren en behandelt deze avonden o.a. hoe runderen weer gehoorzamen. Dit alles volgens het Low-Stress-Stockmanship principe, een diervriendelijke en veilige methode die de veehouder direct kan toepassen.

Wanneer

maandag 21 november van 19:30 tot 22:00

Rundersignalen herkennen, begrijpen en erop inspelen

maandag 23 januari van 19:30 tot 22:00

Hoe belangrijk zijn horens voor het functioneren van de koe ?

vrijdag 17 februari 2017 van 19:30 tot 22:00

Fokkerij in een kleine populatie dieren

Plaats:

Zandeind 34, 5133 AC Riel, Nederland

De bijdrage in de onkosten voor deelname aan deze inleiding bedraagt € 25,00 per persoon, te voldoen bij aankomst. Vooraf opgeven is (in verband met het beperkt aantal zitplaatsen) verplicht en kan via info@stockmanship.eu of via info@vanhetzandeind.nl

Drie avondlezingen over stressvrij rundvee

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

De aanvraag van de beschermde geografische aanduiding (BGA) is de troef voor Belgische vleesveehouders om vlees van het Belgisch-witblauwrund te onderscheiden in de markt. Dat stellen de initiatiefnemers die recent de aanvraag indienden bij de Europese Unie. De verwachtingen van BGA zijn groot. Mocht de aanvraag worden goedgekeurd, welke gevolgen heeft dat volgens u voor de Belgische vleesveesector?
Een betere beeldvorming
Extra troef voor promotie
Een hogere vleesprijs
Geen gevolgen
right