Sitemenu

woensdag 19 september 2018
content-main-left

Nieuws

Het is eens iets anders dan het steeds weerkerende slechte gezondheidsnieuws over het eten van vlees. Remco Duinstra, oprichter van gezondheidskring.nl doorprikt in een weblog acht fabels over het eten van vlees.

Vlees rot in de darmen, vlees bevat veel schadelijke verzadigde vetten, vlees zorgt voor hart en vaatziekten, rood vlees eten verhoogt de kans op kanker, de mens is van nature herbivoor, vlees is slecht voor de botten, vlees is niet nodig en vlees maakt dik. Deze acht, veel gehoorde argumenten tegen vlees eten worden door Remco Duinstra die een passie heeft voor gezonde en natuurlijke voeding en het volgen van een gezonde levensstijl, weerlegd.
Klik hier om de volledige weblog te lezen.

Vlees eten past in een gezonde levensstijl
Vlees eten past in een gezonde levensstijl

Laat een reactie achter

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
content-main-right

Tip de redactie!

Heeft u nieuws dat voor de redactie interessant is? Laat het ons weten!

Poll

De voorbije maanden sloten een aantal slachthuizen in Vlaanderen de deuren, al dan niet definitief. Het aanbod van slachthuizen in Belgie wordt daardoor kleiner. Een project, gecoordineerd door BioForum Vlaanderen, onderzoekt momenteel de haalbaarheid van een mobiel slachthuis waarbij dieren op het bedrijf worden geslacht. In eerste fase is het project vooral gericht op pluimvee, maar ook voor runderen zijn er reeds diverse initiatieven werkzaam elders in Europa. Zou u mobiel slachten op het bedrijf overwegen?
Ja
Neen
right