Sitemenu

zaterdag 14 december 2019
content-main

winkels

'Smaak is de sleutel'

Jaap Korteweg opent eerste vegetarische slagerij in Nederland
De smaak van vleesvervangers kon nooit tippen aan die van écht vlees.

Ambachtelijk limousin

Betsie Greftenhuis: 'Ik ken het vlees dat ik verkoop en geef mensen advies'
Reportage over een vleesveehouderij met 55 limousinmoederdieren. In de winkel op hun bedrijf in Losser verkopen zij jaarlijks het ambachtelijk verwerkte vlees

Nieuws

De Britse dienst voor voedselveiligheid FSA heeft het Voedselagentschap in België geïnformeerd dat vlees van een van de nakomelingen van een gekloonde koe naar België is geëxporteerd.

Volgens het Voedselagentschap gaat het om vlees van de derde generatie vanaf een gekloonde koe

Nieuws

Het aantal biologische producenten en het areaal bio bleven in Vlaanderen gelijk, dit in tegenstelling tot de algemene dalende trend in de volledige landbouwsector.

Nieuws

Vanaf 27 oktober start Fedis, de Belgische federatie van de distributiesector, met een promotieplan om de Belgische landbouwproducten een grotere zichtbaarheid te geven in de verkooppunten.

Nieuws

Zowel de bioverkoop in warenhuizen en winkels als de meer gerichte acties hebben tijdens de Bioweek 2008 meer volk gelokt dan de voorbije jaren.

Nieuws

Het Vlaamse entertainmentbedrijf Studio 100 gaat zich, na haar successtory met de Samsonworst, op de hamburgerindustrie storten.

right