Fokkerij

CRV viert verkoop 2 miljoenste rietje sperma

Lammert Veenhuizen, directeur Nederland – Vlaanderen bij CRV, was in Nieuwolda aanwezig om André, Thomas en Rikie Mulder te feliciteren en symbolisch te bedanken voor het vertrouwen van Nederlandse en Vlaamse veehouders in CRV.
Lammert Veenhuizen, directeur Nederland – Vlaanderen bij CRV, was in Nieuwolda aanwezig om André, Thomas en Rikie Mulder te feliciteren en symbolisch te bedanken voor het vertrouwen van Nederlandse en Vlaamse veehouders.

Gisteren is het 2 miljoenste rietje sperma van een stier van CRV in het huidige boekjaar verkocht.

De inseminatie met het 2 miljoenste rietje vond plaats op het bedrijf van de familie Mulder in het Groningse Nieuwolda en werd opgeluisterd met een klein feestje.

Trots op mijlpaal

Lammert Veenhuizen, directeur Nederland – Vlaanderen bij CRV, was bij de feestelijke gebeurtenis aanwezig om de familie Mulder te feliciteren. ‘In een boekjaar zoveel doses sperma afzetten in Nederland en Vlaanderen is de laatste jaren niet meer voorgekomen’, vertelde Veenhuizen. ‘Wij zijn enorm trots op het bereiken van deze mooie mijlpaal en bedanken alle Nederlandse en Vlaamse veehouders voor het getoonde vertrouwen in CRV’, vertelde hij.

Het 2 miljoenste rietje was van de stier Willem’s-Hoeve Woody, op dit moment een van de meest verkochte stieren uit het aanbod van CRV.