Fokkerij

Federatie Vleesveestamboeken Nederland kiest nieuw dagelijks bestuur

Het nieuwe dagelijks bestuur van de FVN:  (v.l.n.r.) Mariëlle Wouters, Bas Wilborts, Focko Zwanenburg, Henriëtte Rozendaal en Freddy Bomers
Het nieuwe dagelijks bestuur van de FVN: (v.l.n.r.) Mariëlle Wouters, Bas Wilborts, Focko Zwanenburg, Henriëtte Rozendaal en Freddy Bomers

De algemene ledenvergadering van de Federatie Vleesveestamboeken Nederland (FVN) heeft een nieuw dagelijks bestuur gekozen.

Dagelijks bestuur weer voltallig

Bas Wilborts uit Oisterwijk was sinds maart 2021 al waarnemend voorzitter van de FVN en is nu definitief benoemd als voorzitter. Henriëtte Rozendaal uit Speuld is de nieuwe secretaris. Mariëlle Wouters uit Ulicoten was sinds 2020 al penningmeester en blijft dat. Vicevoorzitter wordt Freddy Bomers uit Winterswijk-Miste en Focko Zwanenburg uit Olterterp vertegenwoordigt VleesveeNL in het bestuur. Met deze benoemingen is het dagelijks bestuur weer voltallig.

Tijdens de algemene ledenvergadering is afscheid genomen van de voormalig (interim) dagelijkse bestuursleden Ko den Hamer en Corneel van Mierlo. Ad van Vught nam afscheid als lid van het algemeen bestuur.