Sitemenu

vrijdag 3 juli 2020
content-main-left

Nieuws

Alle prijskampen op Agriflanders in hal 8

27-08-2018  · 2 reacties

Tijdens de elfde editie van Agriflanders, van 10 tot en met 13 januari 2019 , hebben alle veeprijskampen plaats in hal 8. Naast de witblauwprijskamp is er dit jaar op vrijdag 11 januari ook een prijskamp voor blonde d’Aquitaine gepland.

 In het verleden hadden de verschillende prijskampen op Agriflanders steeds in twee verschillende hallen plaats. Om dit te optimaliseren en beter te integreren in de gehele beurs heeft de organisatie besloten om alle prijskampen voortaan in één hal te organiseren.

De kleine piste uit hal 6 verhuist naar hal 8, waar ze ingetekend wordt naast de grote piste. Daarnaast wil de groep AVEVE al zijn bedrijven centraal in één hal onderbrengen tijdens Agriflanders. Dat wordt dan hal 6. 

Belgisch witblauw én blonde d’Aquitaine op vrijdag

Op vrijdag 11 januari plant fokkerijorganisatie CRV en het Vlaams stamboek Belgisch witblauw opnieuw een prijskamp voor het Belgisch-witblauwras.

Nieuw op Agriflanders is de prijskamp van blonde d’Aquitaine. Deze dieren stonden eerder tentoongesteld op de stand van het stamboek, maar nu gaan ze ook volop voor een prijskamp.

 

Naast een keuring voor dieren van het witblauwras wordt op vrijdag 11 januari ook een keuring voor het blonde d'Aquitaineras gepland
Naast een keuring voor dieren van het witblauwras wordt op vrijdag 11 januari ook een keuring voor het blonde d'Aquitaineras gepland
right