Sitemenu

vrijdag 19 augustus 2022
content-main-left

Nieuws

Coöperatie CRV organiseert in samenwerking met het vakblad VeeteeltVlees en de blonde d’Aquitaine stamboeken van Vlaanderen en Nederland, een grensoverschrijdende videokeuring voor bedrijfsgroepen van vrouwelijk stamboekvee. De publiekskampioen aanduiden kan nog tot 11 november 20 uur.

Volgende bedrijven zijn in de running voor de titel van Algemeen kampioen en Publiekskampioen:

Voor België :

Voor Nederland :

De video’s van de bedrijfsgroepen bekijken kan door op de namen van de bedrijven te klikken. Stemmen voor de publiekskampioen kan door te klikken op volgende internetlink https://forms.office.com/r/hcqQr7GC1R . Het bedrijf met de meeste stemmen wordt Publiekskampioen Videokeuring 2021.

Bekendmaking via webinar

Ook een professionele jury uit het buitenland gaat de video’s beoordelen en rangschikken. De winnaar wordt in voorkomend geval Algemeen kampioen Videokeuring 2021.

De uitslagen worden bekend gemaakt tijdens een speciale webinar op 23 november 2021 om 20u15.

Op het programma: voorstelling van de acht bedrijven met commentaar van de vakjury per bedrijf, intermezzo met Jos Buiting, stamboekmanager CRV, over de nieuwe Europese regels inzake fokkerij, proclamatie van de algemeen kampioen en publieksprijs. Gastheer is Karsten Bolhuis, lid van het Blonde d'Aquitaine stamboek Nederland en districtbestuurder vleesvee coöperatie CRV.

De webinar (internet vergadering) zal +/- 45 minuten duren. Een uitnodiging met de internetlink voor het volgen van de webinar volgt nog.

De stembusgang voor het publiek loopt nog tot 11 november 20 uur.
De stembusgang voor het publiek loopt nog tot 11 november 20 uur.
right