Sitemenu

dinsdag 26 mei 2020
content-main-left

Nieuws

De website lekkervanbijons.be telde vorige maand meer dan 1 miljoen bezoekers, een absoluut record.

De goed ontwikkelde voedselproductie in Vlaanderen is een sterkte die de landbouwers nu tenvolle helpt om deze zeer moeilijke coronatijden door te komen. Ten bewijze: vandaag telt de website lekkervanbijons.be al tot 45.000 bezoekers per dag. Vorige maand werd een record geboekt met meer dan 1 miljoen bezoekers.

Eén informatieplatform

Vlaams minister van landbouw Hilde Crevits steekt nu nog een tandje bij en laat de de website lekkervanbijons.be versterken zodat Vlamingen nog gemakkelijker de weg naar lokale detailhandelaars en hoevewinkels vinden. Hilde Crevits: ‘Aan lokale land- en tuinbouwproducten is er in deze corona-crisis geen gebrek. Het is belangrijk dat de Vlaming nu kiest voor lokaal, lekker en vers.’

Er is daartoe op de website lekkervanbijons.be een platform toegevoegd waar consumenten eenvoudig en snel de lokale hoevewinkel, bioboer, viswinkel, aardbeienautomaat, … op terug kunnen vinden.

De website rechtvanbijdeboer.be waar landbouwers te vinden zijn die aan directe verkoop doen, wordt eveneens geïntegreerd in de website lekkervanbijons.be. Op die manier is er nu één plaats om alle informatie te vinden.

De website lekkervanbijons.be krijgt dagelijks  tot 45.000 bezoekers
De website lekkervanbijons.be krijgt dagelijks tot 45.000 bezoekers
right