Sitemenu

donderdag 28 mei 2020
content-main

aanbod

Nieuws

BBCI lanceert website met stierverkoop

05-06-2009  · 2 reacties

‘Belgian Blue Cattle International (BBCI) heeft vanaf heden haar eigen webstek,’ zo annonceert Melanie Broers, marketing verantwoordelijke BBCI.

Nieuws

Vanaf de maand mei introduceert BBG gesekst sperma van Belgisch witblauwe ki-stieren in de Belgische en Nederlandse markt.

Nieuws

Veertien stieren waren in aanbod op de tweede RSC veiling van het jaar. Tien stieren gingen van de hand voor een gemiddelde verkoopprijs van 4.200 euro.

Nieuws

Speciaal voor zorgboeren, boeren die willen verbreden en andere betrokken partijen vindt op 21 april aanstaande de Dag van de Zorglandbouw plaats te Apeldoorn, Nederland.

Nieuws

Van 1 tot en met 6 december 2009 vindt de tweejaarlijkse landbouwbeurs Agribex plaats in Brussel. De beurs bestaat dit jaar ruim 100 jaar.

Nieuws

TNT Post bezorgt met ingang van deze week ook vlees aan huis. Het vlees komt van Nederlands' eerste online steakslager Matthijs van der Pijl uit Ter Aar.

Nieuws

Het beleidsdomein Landbouw en Visserij van de Vlaamse overheid heeft een vernieuwde website: www.vlaanderen.be/landbou

Nieuws

Zaterdag 20 oktober 2007 organiseerde het Nederlandse blonde d’Aquitaine stamboek haar 1ste nationale promotiedag te Doornspijk op het fokbedrijf Ko-Kalf van Ko van Twillert.

Nieuws

De Europese Unie, de Verenigde Staten, Brazilië en India waagden zich de voorbije dagen aan een nieuwe poging om het handelsoverleg binnen de WTO over een verdere liberalisering van de wereldhandel

Nieuws

Het veevoer en daardoor vlees en mogelijk ook zuivel worden goedkoper door grootschalige inzet op de productie van biobrandstoffen.

right