Sitemenu

vrijdag 29 mei 2020
content-main

bedrijven

Nieuws

De stallen van maatschap Folbert in Vriezenveen zijn het decor voor een drietal presentaties over de ontwikkelingen in de junior rosékalverhouderij door Hendrix UTD.

Nieuws

Ruim 700 bezoekers kwamen zaterdag 5 september naar de Blonde Bedrijven Dag in Oost-Nederland.

De bezoekers uit zowel Nederland, Duitsland als België werden tijdens de Blonde B

Na de bedrijfsbezoeken was er gelegenheid om bij te praten met de collega’s onder het genot van een drankje en een hapje

Nieuws

In de staten Californië en Washington rijdt een mobiele slachterij die ter plaatse weidedieren slacht. Aldus lijden de dieren niet onder het transport en dat spreekt consumenten en veehouders aan.

Nieuws

Volop geënt tegen blauwtong

04-06-2009  · 2 reacties

'Het aantal rundveebedrijven in Nederland waarop tegen blauwtong is geënt, ligt op dit moment tussen de 80 en 90 procent van de bedrijven die vorig jaar ook hebben geënt’, zo is de indruk van

Ook dit jaar veel belangstelling voor enten tegen blauwtong

Nieuws

De Blonde promotiedag van 2007 staat nog bij iedereen in het geheugen. Een bijzonder geslaagde dag op het bedrijf van Ko Kalf in Doornspijk.

Nieuws

Vleesveesector status-quo in halfjaarlijkse conjunctuurbarometer.

Nieuws

Sinds korte tijd circuleren in het bwb-midden verontrustende berichten over de aanwezigheid bij ki-stieren van het gen dat dwerggroei induceert bij de nakomelingen.

Nieuws

Het bestuur van het Productschap Vee en Vlees (PVV) heeft unaniem besloten de heer Steven W.A Lak, woonachtig te Rotterdam, bij de Kroon voor te dragen als voorzitter van het PVV.

Nieuws

Sinds juli 2008 wordt er over gans Vlaanderen melding gemaakt van een mysterieuze kalverziekte. Zo meldt de website van Veepeiler-rund.

Nieuws

De Europese Unie heeft het afgelopen jaar 55 miljard euro uitgegeven aan landbouwsubsidies.

right