Sitemenu

vrijdag 12 augustus 2022
content-main

bestuur

'Het moet professioneler’

Nieuwe voorzitter limousinstamboek Teus Dekker wil Europese samenwerking
Niet voorgedragen door het bestuur, maar door een aantal leden zelf; zo is Teus Dekker voorzitter geworden van het limousinstamboek Nederland.

Rust en vooruitgang

Nieuwe voorzitter van het Belgisch-Witblauwstamboek Giel Jacobs vindt dat het project Natuurlijke Luxe te ver op de muziek vooruitloopt
Na een hectische bestuursperiode is het nu tijd voor rust bij het Belgisch-Witblauwstamboek Nederland, vindt de kersverse voorzitter Giel Jacobs.

Kennis verspreiden

Michel Wallays verkozen tot voorzitter Internationaal Witblauw Stamboek
Meertaligheid ligt aan de basis voor zijn verkiezing tot voorzitter van het Internationaal Witblauw Stamboek.

Continuïteit verzekeren

De nieuwe voorzitter van het Belgisch-witblauwstamboek - Jean-Marie Wilmet wil geen 'stormram' zijn
Op 17 juni 2011 verkoos de ledenvergadering Jean-Marie Wilmet uit het Waalse Flostoy tot nieuwe voorzitter van het Belgisch-witblauwstamboek te Ciney.

Behoefte aan verjonging

Voorzitter Jan Bekman neemt na zestien jaar afscheid van het bestuur van het Nederlands Belgisch-witblauwstamboek
Twintig jaar bestaat het Nederlands stamboek van de Belgische witblauwen. Zestien jaar zat hij in het bestuur, waarvan dertien jaar als voorzitter. Aan het tijdperk Jan Bekman is een einde gekomen.

Revisie fokdoel

Show en economie in het witblauwras met elkaar verzoenen
Het showgebeuren dichter bij de economische realiteit brengen. Het denkproces rond deze doelstelling is aan de gang binnen het Belgisch-witblauwstamboek. Hoever staat het ermee?

Verzoenen en verruimen

Nieuwe voorzitter Vleesveestamboeken Nederland wil organisatie nieuw leven inblazen
De Federatie Vleesveestamboeken heeft een nieuwe voorzitter in de persoon van Willem Dijkstra. Nagenoeg alle bestuurlijke functies in de Nederlandse vleesveeorganisaties heeft hij al bekleed.

Nieuws

Evert Alderkamp wordt de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van CRV Holding. Hij volgt per 4 maart 2010 Hans Huijbers op.

Evert Alderkamp per 4 maart 2010 CRV-voorzitter

Nieuws

Het bestuur van het Productschap Vee en Vlees (PVV) heeft unaniem besloten de heer Steven W.A Lak, woonachtig te Rotterdam, bij de Kroon voor te dragen als voorzitter van het PVV.

Nieuws

De Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV) schort met onmiddellijke ingang de import van vleeskalveren vanuit Engeland op.

right