Sitemenu

vrijdag 3 juli 2020
content-main

informatie

Nieuws

LTO Nederland en de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) organiseren eind januari vier informatiebijeenkomsten voor veehouders over het Schmallenbergvirus.

Er bestaat nog veel onduidelijkheid over het Schmallenbergvirus

Nieuws

Het internetplatform vlees.nl is vanaf half april 2010 opnieuw actief.

Vlees.nl biedt informatie over de primaire productie, het slachtproces en de verdere verwerking

Nieuws

BBCI lanceert website met stierverkoop

05-06-2009  · 2 reacties

‘Belgian Blue Cattle International (BBCI) heeft vanaf heden haar eigen webstek,’ zo annonceert Melanie Broers, marketing verantwoordelijke BBCI.

Nieuws

De Blonde promotiedag van 2007 staat nog bij iedereen in het geheugen. Een bijzonder geslaagde dag op het bedrijf van Ko Kalf in Doornspijk.

Nieuws

Speciaal voor zorgboeren, boeren die willen verbreden en andere betrokken partijen vindt op 21 april aanstaande de Dag van de Zorglandbouw plaats te Apeldoorn, Nederland.

Nieuws

Het Belgisch federaal voedselagentschap FAVV heeft een informatiebrochure voor de veehouders samengesteld met informatie over opkomende dierziekten.

Nieuws

Van 1 tot en met 6 december 2009 vindt de tweejaarlijkse landbouwbeurs Agribex plaats in Brussel. De beurs bestaat dit jaar ruim 100 jaar.

Nieuws

Belgische wetenschappers die actief zijn op het vlak van voeding en gezondheid gaan zich verenigen in de Belgische Vereniging voor Voeding of Belgian Nutrition Society (BNS). Zo meldt Vilt.

Nieuws

Nieuwe gevallen blauwtong serotype 6

11-11-2008  · 2 reacties

Minister Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft het insluitingsgebied voor blauwtong serotype 6 vergroot.

Nieuws

Op zaterdag 18 oktober aanstaande worden in Putten de nationale keuringen gehouden door het Nederlands Limousin en Charolais stamboek. Er worden in totaal ongeveer 100 runderen aangevoerd.

right