Sitemenu

vrijdag 29 mei 2020
content-main

omzet

Nieuws

Het Braziliaanse JBS neemt twee vleesverwerkende bedrijven over. Daarmee wordt JBS een van de grootste vleesbedrijven wereldwijd. Dat staat in het Financieele Dagblad van vandaag.

JBS koestert meer plannen voor bedrijfsovernames

Nieuws

Groei biologische omzet

13-08-2009  · 2 reacties

Consumenten in Nederland besteedden het eerste half jaar van 2009 tien procent meer aan biologische levensmiddelen. Dat meldt de Task Force Marktontwikkeling biologische landbouw.

Nieuws

De totale omzet van de hoeveverkoop steeg vorig jaar in met meer dan 25 procent. 76 procent van de nationale hoeveomzet wordt in Vlaanderen gerealiseerd.

Nieuws

De veemarkt van Anderlecht sluit eind dit jaar de deuren.

Nieuws

De Vlaamse consument gaat ondanks de economische malaise nog wel uit eten, maar geeft er minder aan uit. Dat meldt het Vlaams Informatiecentrum voor Land- en Tuinbouw op zijn website.

Nieuws

De totale omzet van de hoeveverkoop steeg in België met bijna twee procent. Bijna driekwart van de Belgische hoeveomzet komt uit Vlaanderen. In Wallonië gaat de hoeveverkoop in dalende lijn.

Nieuws

Het Amerikaanse Smithfield Foods heeft een overeenstemming bereikt met de Brazilaanse onderneming JBS over de verkoop van de rundvleesactiviteiten van het bedrijf.

Nieuws

De Animal Sciences Group (ASG) van Wageningen UR en de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) hebben vergaande samenwerkingsplannen.

Nieuws

Het Braziliaanse rundvleesbedrijf JBS neemt de helft van de aandelen van zijn Italiaanse collega Inalca over. Dat meldt het Agrarisch Dagblad.

Nieuws

BioForum Vlaanderen heeft haar eerste cijferkatern uitgebracht over de biologische landbouw- en voedingssector.

right