Sitemenu

donderdag 22 oktober 2020
content-main

supermarkten

Jumbo laat klanten vlees beleven

Winkelketen verhoogt omzet met 'Wold of beef'
Meer gemak, een lekkere smaak en ook nog betaalbaar. Jumbosupermarkten introduceerde november 2008 op basis van deze uitgangspunten ‘World of Beef’.

Nieuws

Er is groeiende ongerustheid bij de Vlaamse land- en tuinbouwers over de stijgende prijzendruk op voedingsproducten,

Warenhuizen stunten met 28 procent korting op rundsgehakt

Merkvlees in de supermarkt

Weyl selecteert, bewerkt en rijpt rund- en rosévlees tot Weylander
Sinds een jaar is slachterij Weyl uit Enschede druk doende om het matige imago van productiebedrijf, dat prijskoper is en geen oog heeft voor kwaliteit, van zich af te schudden.

Eetkwaliteit van rundvlees

Luc Van Dr Weeën: "Terugkoppeling van bevindingen met veehandelaars en veehouders uitermate belangrijk"
De inkoper van de Belgische supermarktketen Carrefour geeft aan waar hij bij de inkoop van rundvlees op let en door welke factoren zijn keuze wordt bepaald

Nieuws

Consumenten gaven in 2009 met 40,7 miljoen euro bijna twee keer zoveel geld uit aan diervriendelijk geproduceerd producten (vlees en eieren) dan vorig jaar.

De omzet van diervriendelijk geproduceerd rund- en varkensvlees steeg het hardst

Nieuws

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) in Groot-Brittannië wil etiketten op steaks en hamburgers die consumenten ervoor waarschuwen dat de roodvleesproductie de aarde verwoest, meldt Meat & Meal, het vakbla

Nieuws

De drie grootste supermarkten in Brazilië verkopen niet langer rundvlees van dieren die gekweekt werden in ontboste gebieden. Dat meldt het persagentschap Reuters.

Nieuws

Het aantal biologische producenten en het areaal bio bleven in Vlaanderen gelijk, dit in tegenstelling tot de algemene dalende trend in de volledige landbouwsector.

Nieuws

VLAM en APAQ-W, de Vlaamse en Waalse promotieorganisatie voor land- en tuinbouwproducten, hebben samen een online ‘toolbox’ ontwikkeld, die de distributie moet helpen bij haar communica

Nieuws

Vrijwel alle supermarkten in Nederland zijn gestopt met de verkoop van blank kalfsvlees. Dat meldt de dierenbeschermingsorganisatie Wakker Dier.

right